Facebook
Casals de Nadal
30/11/2018

No podíem acabar l’any sense una nova edició d’un dels nostres casals. Ja tenim obertes les inscripcions als Casals de Nadal del Canal  Olímpic de Catalunya!

Podreu escollir entre dies puntuals o totes les vacances de Nadal. Deixa que els teus fills/es gaudeixin d’un entorn únic en una època màgica de l’any. Qui ha dit que només podem gaudir d’aquesta instal·lació a l’estiu? Vine a comprovar-ho i deixa que els teus fiils/es passin unes vacances diferents!

 

CASAL INFANTIL (Cursant P3-P4-P5)

Gaudeix de les vacances de Nadal en un entorn únic!

Experimenta noves habilitats i aprenentatges a les nostres cabanes de fusta, on realitzarem tallers, manualitats, construccions, etc. I si el temps ens ho permet, farem activitats lúdiques a l'aire lliure i sortides amb el "Tren del Canal".

No oblidis portar la teva bici o patinet i el teu casc per conèixer l'entorn sobre rodes.

 

CASAL JÚNIOR (Cursant 1r de primària o superior)

Retrobat aquestes vacances de Nadal amb els companys dels Casals anteriors! Durant aquest dies realitzarem tallers, manualitats, tir amb arc, pàdel, pitch&putt (camp de pràctiques), sortides en bicicleta o patinet. I si el temps ens acompanya farem alguna activitat d'aigua com les barques de passeig.

 

Per poder fer les inscripcions presencials cal adreçar-se a la recepció de l’edifici serveis, del Canal Olímpic de Catalunya, o bé per internet fent clic aquí

 

Més informació:

Per e-mail a info.equacat@gencat.cat o al telèfon 93 636 28 96

« Volver