Facebook
Comença l’any complint alguns dels propòsits d’any nou!
17/01/2019

A partir d’aquest dissabte el Canal Olímpic de Catalunya t’ofereix un descompte del 50% de la matrícula al Gimnàs. Podràs gaudir d’aquesta promoció fins el 10 de febrer.

Inscriure’s aquest mes té recompensa.

 

Amb més de 650m2 de superfície i 3 sales equipades, per una amplia oferta d’activitats dirigides, adaptades a diferents gustos i necessitats. Comptem amb un espai dotat de màquines de tonificació, pes lliure, circuit hidràulic i Power Plates d’ús lliure. Diàriament, oferim una àmplia varietat d’activitats dirigides adaptades a diferents gustos i necessitats. També disposem de sauna i piscina descoberta, en l’horari de la modalitat de la quota escollida.

 

A més els abonaments inclouen un màxim de 2 lloguers diaris, de dilluns a divendres no festius (en l’horari de la modalitat de la quota escollida) tan de terra (bicicleta, patins en línia i cotxes de pedals) com d’aigua (canó, caiac i barques de passeig).

 

Un complex esportiu únic del qual podràs gaudir gairebé tots els dies de l’any amb un ampli horari i pàrquing privat.

 

Per a més informació sobre les nostres tarifes fes click aquí.

 

Descobreix ara la nostra instal·lació!

 

Estem a la vostra disposició a la recepció del centre de dilluns a divendres de 7h a 23h i dissabtes, diumenges i festius de 8h a 22h, a través del nostre telèfon 93 636 28 96 o al correu electrònic info.equacat@gencat.cat

« Volver