Facebook
fase 1 de desconfinament
25/05/2020

Benvolguts/des usuaris/es,

Us informem que oficialment a partir del proper dilluns 25 de maig, entrem a la fase 1 de desconfinament.

En aquesta fase tal i com cita el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) a l’article número 41 “Apertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure”, podem procedir a la apertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure per la realització d’activitats esportives amb certes restriccions. Es permet la pràctica esportiva individual o aquelles pràctiques que es puguin desenvolupar per un màxim de dues persones en el cas de modalitat així practicades, (com és el cas del pitch&putt i el pàdel), sempre sense contacte físic, mantenint les mesures de seguretat i protecció, i en tot cas la distància física de seguretat de 2 metres. Així mateix, es respectarà el límit del 30% de capacitat de l’aforament d’ús esportiu a cada instal·lació, tant en lo relatiu a l’accés, com durant la pròpia pràctica.

D’altra banda, a l’article número 42 del BOE “Activitat esportiva individual amb cita prèvia en centres esportius” permet als centres esportius de titularitat pública o privada oferir serveis esportius dirigits al desenvolupament de l’activitat esportiva amb caràcter individualitzat i amb cita prèvia. L’activitat esportiva individualitzada només permetrà l’atenció a una persona per entrenador i torn. Si el centre compta amb diversos entrenadors podrà prestar-se el servei individualitzat a tantes persones com entrenadors disposi, no podent en cap cas superar el 30% de l’aforament, ni minorar la distància de seguretat de 2 metres entre els usuaris/es.

Així doncs us fem saber que a partir del 25 de maig, i tenint en compte els dos articles del BOE descrits anteriorment, el pròxim dilluns podrem reobrir les següents activitats a la instal·lació:

  • PÀDEL 
  • PITCH&PUTT (camp de joc, camp de pràctiques i classes individuals),
  • FITNESS (1 usuari/a per entrenador/a)
  • ESPAI d’AIGUA/TERRA (abonats/des i clubs)
  • OLIMPIC CABLE PARK BARCELONA.

Podeu consultar els documents que trobareu penjats a la nostra pàgina web www.canalolimpic.cat a l’apartat PROTOCOLS.

L’equip del Canal Olímpic de Catalunya treballem per a fer tot el necessari per adaptar-nos a cada fase del desconfinament i que pugueu gaudir de les instal·lacions el més aviat possible. 

« Volver