Facebook
Motos al Canal Olímpic
08/07/2015

El passat diumenge dia 7 de juny va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2015. Organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica.

Les aigües totalment calmades del Canal Olímpic van permetre als pilots de desenvolupar les màximes velocitats de les seves màquines sense l’onatge habitual que s’acostuma a trobar quan les regates tenen lloc a mar obert.

A la categoria F1, la de màxima preparació mecànica, va resultar guanyador Lucas Oliver Bultó, conegut pilot motociclista, que també va mostrar aquí les seves habilitats sobre l’aigua. Segon va ser Jordi Tomás i tercer Lucas Fores, tots tres amb Kawasaki.

A la categoria F3 va ser el mateix Lucas Fores qui es va imposar, seguit del pilot valencià Salvador Vila i de Jose Jorge Criado.

A la categoria F4, reservada a motos pràcticament de sèrie, es va produir la màxima participació. Àlex Muñoz, pilot d’Amposta, es va adjudicar les tres mànegues, seguit en totes elles per Jairo Carriles, tots dos amb Kawasaki, resultant tercer Oriol Andreu, empatat a punts amb Jordi Pratginestós (Yamaha), que va notar l’esforç d’haver participat també en les tres mànegues de F3.

Després de les dues primeres curses, la classificació general de F4 està encapçalada per Àlex Muñoz, seguit de Marc Orta i Oriol Andreu. Mentre que Lucas Fores lidera la classe F3, seguit de J.J. Criado i Jordi Tomás. Oliver, Tomás i Fores són també els primers a la classe F1.