Facebook
El Club de Pàdel del Canal Olímpic, una instal·lació adaptada
28/09/2016

El Canal Olímpic de Catalunya és una instal·lació de 43 hectàrees de superfície totalment adaptada per tal de poder realitzar activitats lúdico-esportives destinades a tots els públics.

 

Aprofitant que el Club Esportiu Handbike Barcelona té la seva seu al Canal, el passat dilluns dia 26 de setembre es va dur a terme una sessió en el nostre Club de Pàdel per donar a conèixer una modalitat esportiva que cada vegada esta guanyant més adeptes, dins de l’esport adaptat.

Com amants del pàdel volem que qualsevol persona pugui practicar aquest esport, per això el nostre tècnic Fran Baquero, entrenador nacional de pàdel i professor de pàdel adaptat en cadira de rodes, s’ha ofert a promocionar l’anomenat “pàdel adaptat” en la nostra instal·lació. Una modalitat que permet jugar a totes aquelles persones que tinguin una discapacitat tant sigui física com psicològica.

Concretament aquest dilluns passat vam rebre la visita al nostre Club de l’Isaac i el Felix que van poder practicar i prendre un primer contacte amb el pàdel en cadira de rodes, una variació on s’adapta el reglament: En aquest cas estan permesos dos bots de la pilota en lloc d’un. El major inconvenient és el preu que tenen les cadires de rodes que poden rondar els 3000 euros, fet que impedeix a moltes persones practicar qualsevol tipus d’esport.

Alguns dels beneficis que ens aporta aquesta modalitat són:

  • Afavoreix la integració social a través de l’esport.

  • Afavoreix la rehabilitació de les persones que hagin sofert un accident.

  • Ajuda a mantenir la forma física.

  • Aporta beneficis psicològics posant de manifest la importància dels valors i la igualtat d’oportunitats.

Des del Club us convidem a provar aquesta modalitat on mitjançant classes adaptades en grups reduïts es treballarà de forma progressiva aspectes com: la coordinació, els desplaçaments, els cops i la precisió, mentre gaudiu d’aquest esport de raqueta tant de moda en el nostre país.

« Volver