Facebook
Canal Olímpic i RCD Espanyol
01/09/2015

El RCD Espanyol ha signat un conveni de col·laboració amb el Canal Olímpic de Catalunya. Aquest pacte entre les dues entitats comporta que tots els socis del RCD Espanyol gaudeixin d’un descompte del 50% en l’entrada general, així com també en les activitats pròpies de lloguer que s’hi ofereixen. L’acord s’ha rubricat amb la signatura del president Joan Collet i del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau.

D’aquesta manera el club continua treballant per a trobar més avantatges per a l’afició perica i per a què tota la massa social blanc-i-blava pugui beneficiar-se d’importants descomptes en destacades institucions.

50% descompte en l'entrada i 50% descompte en les activitats lúdiques presentant el carnet de soci

El Canal Olímpic de Catalunya és una instal·lació de 43 hectàrees de superfície, de les quals 15 corresponen a la làmina d’aigua (1.250 x 130 m), la resta es reparteixen entre els sistemes d’accessos, la vialitat interna, els aparcaments, les zones verdes (15 ha) i les edificacions.

En l’equipament esmentat, tenen lloc activitats lúdico-esportives destinades tant als abonats de la instal·lació com al públic en general i, molt especialment, a escoles i centres d’ensenyament així com a l’esport federat, tant en l’aspecte d’entrenaments com en el de la competició.

« Volver