Notícies

Facebook
Últims tweets

Notícies

25/05/2020

Benvolguts/des usuaris/es,

Us informem que oficialment a partir del proper dilluns 25 de maig, entrem a la fase 1 de desconfinament.

En aquesta fase tal i com cita el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) a l’article número 41 “Apertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure”, podem procedir a la apertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure per la realització d’activitats esportives amb certes restriccions. Es permet la pràctica esportiva individual o aquelles pràctiques que es puguin desenvolupar per un màxim de dues persones en el cas de modalitat així practicades, (com és el cas del pitch&putt i el pàdel), sempre sense contacte físic, mantenint les mesures de seguretat i protecció, i en tot cas la distància física de seguretat de 2 metres. Així mateix, es respectarà el límit del 30% de capacitat de l’aforament d’ús esportiu a cada instal·lació, tant en lo relatiu a l’accés, com durant la pròpia pràctica.

D’altra banda, a l’article número 42 del BOE “Activitat esportiva individual amb cita prèvia en centres esportius” permet als centres esportius de titularitat pública o privada oferir serveis esportius dirigits al desenvolupament de l’activitat esportiva amb caràcter individualitzat i amb cita prèvia. L’activitat esportiva individualitzada només permetrà l’atenció a una persona per entrenador i torn. Si el centre compta amb diversos entrenadors podrà prestar-se el servei individualitzat a tantes persones com entrenadors disposi, no podent en cap cas superar el 30% de l’aforament, ni minorar la distància de seguretat de 2 metres entre els usuaris/es.

Així doncs us fem saber que a partir del 25 de maig, i tenint en compte els dos articles del BOE descrits anteriorment, el pròxim dilluns podrem reobrir les següents activitats a la instal·lació:

 • PÀDEL 
 • PITCH&PUTT (camp de joc, camp de pràctiques i classes individuals),
 • FITNESS (1 usuari/a per entrenador/a)
 • ESPAI d’AIGUA/TERRA (abonats/des i clubs)
 • OLIMPIC CABLE PARK BARCELONA.

Podeu consultar els documents que trobareu penjats a la nostra pàgina web www.canalolimpic.cat a l’apartat PROTOCOLS.

L’equip del Canal Olímpic de Catalunya treballem per a fer tot el necessari per adaptar-nos a cada fase del desconfinament i que pugueu gaudir de les instal·lacions el més aviat possible. 

Veure contingut complet
22/04/2020

Aquest any viurem un Sant Jordi d'una manera diferent. Per la seguretat de tots/es aquest 23 d'abril de 2020, celebrem un Sant Jordi digital. Des del Canal Olímpic de Catalunya us proposem omplir les xarxes de dibuixos per celebrar-ho! Per això la nostra companya Susana us ha preparat una plantilla que podeu descarregar fent click aquí.

Teniu dues opcions:

 • El podeu imprimir, acolorir i penjar a l'Instragram etiquetant al @canalolimpiccat, i si el teniu privat, ens el podeu fer arribar per missatge privat i nosaltres el publicarem.
 • Si no teniu forma d'imprimir el dibuix, podeu fer la vostra pròpia versió d'un Sant Jordi al Canal. Deixeu anar la vostra imaginació! No hi ha excuses!
Veure contingut complet
12/03/2020

Vols treballar amb nosaltres al Canal Olímpic de Catalunya? Inscriu-te a la borsa de treball en fent click

Veure contingut complet
21/01/2020

El Comité d’Emergencia Local de Castelldefels ha comunicat que a partir de les 14:00 hi haurá un empitjorament del clima i ha decidit tancar tots els equipaments esportius del municipi.

Veure contingut complet
19/12/2019

Tot seguit podeu consultar els horaris d'OBERTURA i TANCAMENT, dels diferents punts de la instal·lació, durant les FESTES de NADAL.

 

Veure contingut complet
10/12/2019

Aquest diumenge us esperem al Canal Olímpic de Catalunya per participar d'un matí ple d'activitats 100% solidàries per recaptar fons a favor de La Marató TV3

 

 • 6 Hores Non Stop de Ciclisme
 • Cross Training
 • Master Class Zumba
 • Americana de Pàdel
 • Paret Digital
 • Tallers Infantils
 • Xocolatada
 • Inflables


I Sorteig de Regals! 

Tots sumem! 


I tu, ja t’has inscrit?

Informació i inscripcions a: 93 636 2896 o info.equacat@gencat.cat 

Veure contingut complet
21/11/2019

Arriba el BLACK FRIDAY al Canal Olímpic de Catalunya.


Fes-te abonat/da el dia 29 de  novembre i no paguis matrícula! 

A més, si et fas abonat/da el 29 de novembre  entraràs en el sorteig d'unes sabatilles esportives de la marca MERREL i un tractament de vitamines facials amb dermapen, cedit pel centre de medicina estètica ELEGANSSE.


I si ja ets abonat/da i ens portes un amic/ga o familiar (nova alta) també entraràs en el sorteig.

MOLTA SORT! 

No deixis escapar l’oportunitat de beneficiar-te d’aquesta promoció.

Veure contingut complet
11/06/2019

Aquest dissabte, 15 de juny es disputarà al Canal Olímpic de Catalunya la Competició de la Lliga de l’Est. Una competició que neix a l’any 2015 de la mà d’Esteban Celorrio, president de la Federació Aragonesa.

 

QUE ÉS LA LLIGA DE L’EST?

Cada any és seleccionen 3 competicions dels calendaris d’Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana. Una de velocitat, una altra de marató i la tercera de fons. D’aquestes competicions sortiran els vencedors de la Lliga de l’Est.

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »