Notícies

Facebook

Notícies

16/11/2021

Ja estan obertes les inscripcions pel Casal de Nadal 2021!

Del 23 de desembre al 7 de gener vine als Casals del Canal Olímpic de Catalunya! Podeu triar entre 3 modalitats: Casal Infantil, Júnior o Stage Pàdel.


Casal Infantil (Cursant P3 – P4 – P5)

Gaudeix de les vacances de Nadal en un entorn únic!

Experimenta noves habilitats i aprenentatges a les nostres cabanes de fusta, on realitzarem tallers, manualitats, construccions, etc. I si el temps ens ho permet, farem activitats lúdiques a l'aire lliure i sortides amb el "Tren del Canal".

No oblidis portar la teva bici o patinet i el teu casc per conèixer l'entorn sobre rodes.

 

Casal Júnior (Cursant 1er de Primària o superior)

Retrobat aquestes vacances de Nadal amb els companys del Casal anteriors! Durant aquests dies realitzarem tallers, manualitats, tir amb arc, pàdel, pitch&putt (camp de pràctiques), sortides amb bicicleta o patinet. I si el temps ens acompanya farem algunes activitats d'aigua.


Stage Pàdel (Cursant 5è de Primària o superior)

Dirigit a nens/es amb un nivell avançat de pàdel, amb l'objectiu de desenvolupar noves habilitats i aptitus.
Es realitzarà un treball específic, de 5 hores al dia, per tal de millorar la tècnica, la tàctica i les situacions reals de joc, que es poden trobar en un partit de pàdel.

Per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se presencialment a la recepció de l’edifici serveis, del Canal Olímpic de Catalunya, o bé per internet fent clic aquí

 

Més informació:
Per e-mail a estades.equacat@gencat.cat o al telèfon 93 636 28 96 - Ext. 1

Informació Casal Nadal 2021

Veure contingut complet
«  1  »