Facebook

Descobreix el nou Club de Pàdel del Canal Olímpic de Catalunya

El Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya ocupa un espai únic dintre d’una de les millors instal·lacions multi esportives de la regió.

Amb 4 pistes panoràmiques d’última generació, vestidors, club social, snack-bar, botiga i pàrquing exclusiu per als usuaris del Club, el Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya neix amb l’objectiu de convertir-se en un club referent en la pràctica d’ aquest esport de moda.

Vine a jugar a pàdel i gaudeix dels serveis que t’oferim, entre els quals trobaràs classes particulars, escola infantil i escola d’adults, tornejos i moltes activitats més.

A més, consulta la possibilitat de fer-te abonat al Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya i disfruta d’importants descomptes i avantatges en tots els seus serveis, tals com preferència en la reserva de pista, accedir a la piscina d’estiu, gaudir de diferents tipus de  lloguer del material terrestre i aquàtic dels quals disposa la instal·lació: patins, cotxes de pedals, bicicletes, canoes, caiacs, barques de rem…, i molts més!!!

Pots contactar amb el Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya de les següents maneres:

Telèfon: 645 56 96 60

E-mail: padel.equacat@gencat.cat

Us hi esperem!!!!!!!!!!!

Fotos

aaaaaaa.jpg
WhatsApp Image 2017-07-07 at 10.35.53 AM.jpg
WhatsApp Image 2017-07-07 at 10.35.56 AM (1).jpg
padel-25.jpg
padel-16.jpg
«  1  »