Facebook
Noves restriccions
07/01/2021

Com tots/es sabeu s'han publicat noves mesures contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 que entraran en vigor a partir del 7 de gener de 2021 i que afecten  ales activitats que es duen a terme al Canal Olímpic de Catalunya. 

Per aquest motiu us informem que:

  • La sala de fitness restarà tancada fins nou avís.
  • Les activitats dirigides només es realitzaran a l'aire lliure amb un aforament màxim de 5 alumnes i 1 tècnic/a, recordeu que és OBLIGATORI reservar-les mitjançant l'aplicació trainimgym.  Es duran activitats presencials amb activitats online, consulta l'horai.
  • L'aforament al Pitch and Putt serà del 50% i és OBLIGATORI reservar cita prèvia tant pel camp de pràctiques com el de joc mitjançant el telèfon 93 636 28 96 - Ext.4 .
  • Al Club de Pàdel l'horari serà de dilluns a diumenge de 8h a 21h. A partir de les 17h només es podran fer reserves de 60', sent aquestes a les hores en punt. Els caps de setmana, durant tot el dia podeu fer reserves de 90'. Les classes d'adults es poden realitzar amb normalitat i queden ajornades  les activitats de l'Escola Infantil fins a nou avís.
  • Els Clubs Federats amb seu al Canal:poden seguir amb els seus entrenaments en grups de 5 alumnes i 1 tècnic supervisant l'activitat, sempre que tots siguin persones adultes o menors federats.
  • Els vestidors romandran tancats fins nou avís.

En qualsevol cas, si un abonat/da, no veiés satisfeta les seves necessitats amb la prestació de serveis que s'ofereix en aquest període de restriccions, podrà sol·licitar la compensació en la quota del mes de febrer. Per fer efectiva aquesta compensació, cal enviar un correu electrònic amb el seu nom i cognoms a recepcio.equacat@gencat.cat .

« Volver