Facebook
CASAL SETMANA SANTA 2023
24/02/2023

Ja estan obertes les inscripcions pel Casal de Setmana Santa 2023!

Els dies 3, 4, 5 i 6 d'abril vine al Casal del Canal Olímpic de Catalunya! Podeu triar entre 3 modalitats: Casal Infantil, Júnior o Pàdel.


Casal Infantil (Cursant P3 – P4 – P5)

Gaudeix de les vacances de Setmana Santa en un entorn únic!
Experimenta noves habilitats i aprenentatges a les nostres cabanes de fusta, on realitzarem manualitats, construccions i tallers.
I si el temps ens ho permet, farem activitats lúdiques a l'aire lliure i sortides amb el "Tren del Canal".
No oblidis portar la teva bici o patinet i el teu casc per conèixer l'entorn sobre rodes.

 

Casal Júnior (Cursant 1er de Primària o superior)

La Setmana Santa més divertida la passaràs al Canal Olímpic de Catalunya! Amb l'arribada de la primavera podrem gaudir de les activitats d'exterior com ara el tir amb arc, futbol, pitch&putt (camp de pràctiques), sortides en bicicleta o patinet i alguna activitat d'aigua com les barques de passeig (si els temps ens acompanya).

 

Casal Pàdel (Cursant 1er de Primària o superior)

Amb l'inici del bon temps els vostres fills/es poden gaudir aprenent o millorant la tècnica del pàdel amb el nostre equip de monitors titulats. Es realitzaran jocs, activitats de familiarització amb l'esport, activitats de tècnica i tàctica, partits i visualització de videos. A més gaudiran d'activitats del propi Canal, com ara les barques de passeig, el caiac o el tir amb arc.
 

Per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se presencialment a la recepció de l’Edifici Serveis, del Canal Olímpic de Catalunya, o bé per internet fent clic aquí

Més informació:
Per e-mail a info.equacat@gencat.cat o al telèfon 93 636 28 96 - Ext.1

« Volver