Facebook

TEAM BUILDING

El Team Building és una divertida proposta que té com a principal objectiu reforçar els llaços que existeixen entre els companys de feina.

Al Canal Olímpic de Catalunya portem més de catorze anys d’experiència enfortint grups!

Som especialistes en organitzar sessions lúdico-esportives que combinen una sèrie de proves i jocs adequats a les característiques i preferències de cada grup.

El nostre equip de professionals dinamitzarà la jornada per treure-li el màxim profit i convertir-la en un dia inoblidable.

El Team Building és el complement ideal per a convencions, cursos de capacitació o reunions de feina.

El programa pot anar des d’una sessió relaxada i divertida, que serveixi de desconnexió després d’una dura reunió de treball, fins a una prova que requereixi organització i esforç amb l’objectiu de motivar l’equip per a l’assoliment de millors resultats.

L’esforç físic està compensat amb proves d’habilitat, de forma que la jornada permeti participar a tots i mantenir un bon nivell fins al final de la sessió. Amb això es busca fomentar d’una manera natural l’esperit d’equip i promoure les relacions personals.

Posem a la vostra disposició tots els materials necessaris.

El nombre de participants mínim és de 10 persones i podem arribar fins a 600 persones.

Es formen equips entre 6 i 15 persones que participen de forma simultània i continuada en les diferents activitats jugant i competint amb la resta d’equips.

La durada del programa oscil·la entre dues i cinc hores.

Per a més informació consulteu condicions i tarifes a reserves.equacat@gencat.cat

DESCÀRREGUES

CATÀLEG TEAM BUILDING (3.332.552 bytes)
TARIFES 2024 (360.876 bytes)